Crostata con confettura di ciliegie e fave di cacao
11/09/2020
Volete premiarvi con una deliziosa crostata con confettura?
Amate il classico, ma siete aperti a qualche variazione che la renda ancora più golosa?
Provate questa versione: crostata con confettura di ciliegie con fave di cacao
Io ho scelto la confettura di ciliegie, ma quello che la rende speciale è l’impasto, la classica pasta frolla, arricchito da una manciata di fave di cacao finemente sminuzzate
Tempo di preparazione della pasta frolla 15 minuti + mezz’ora di riposo – Tempo di cottura 30 minuti circa – Difficoltà Bassa
La scelta della confettura di ciliegie non è stata casuale, visto che avevo già provato in questa ricetta quanto andassero d’accordo ciliegie e cioccolato.
Niente di difficile, niente di impegnativo e nessun lavoro extra, solo un piccolo tocco per un risultato dal sapore straordinario
Potete leggere la mia ricetta nel dettaglio su Non Sprecare
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
7 commenti
Mile
Mi piace molto l’idea delle fave di cacao nell’impasto della frolla 😉
Ciao Paola, a presto!
Cecilia Kennedy
So creative! Cocoa and cherries would go together quite nicely. Yum:)
semprecarla
Sempre bontà … infinite!
StefanGourmet
Sicuramente una tocca speciale.
Paola
è così! (un tocco)
Alidada
GODURIOSA ASSAI 🙂 Io ora ho la marmellata di fichi, forse verrebbe buona anche con quella 🙂 Buona domenica a te mia cara Paola
Paola
penso proprio di sì